Information om Covid19

Opdateret 26. april
KOM21 er desværre aflyst i 2021, pga. forsamlingsloftet der pt. stadig ligger på 25 mennesker til indendørs arrangementer.
Vi har i stedet valgt at lave et digitalt mini-KOM21. Det ligger på den oprindelige dato 6. maj kl. 9-12.
Det er gratis for alle at deltage, men kræver tilmelding.

Du kan tilmelde dig her. 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Vi følger løbende sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger. Her har vi samlet svar på nogle af de mest oplagte spørgsmål.
Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Patrick Mark Reimers, DJ – Medier & Kommunikation.

Hvilke retningslinjer er der i forhold til COVID-19 på selve dagen?
Vi følger til enhver tid sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger og sikrer, at alle aktuelle krav opfyldes. Vi har sat antal af billetter ned, så vi er helt sikre på, at vi kan leve op til selv de strengeste afstandskrav på dagen, hvis det skulle blive aktuelt 6. maj. Der vil være tydelige afstandsmarkeringer på gulve og vægge, og toiletvagter og andet personale vil stå klar på dagen til at guide. Al forplejning vil være portionsanrettet. Der vil være grundig og hyppig rengøring på venuet på dagen.

Alle deltagere skal kunne fremvise en negativ coronatest der er maksimalt 72 timer gammel på dagen. Du kan med fordel printe eller tage et screenshot af dit testresultat, så du ikke risikerer at ende i online kø til appen ‘Min sundhed’ eller sitet sundhed.dk. Alle deltagere der ikke kan fremvise en gyldig negativ coronatest vil ikke kunne deltage på dagen. I sådanne tilfælde er der ingen refundering af billetten.

Hvad hvis jeg er syg eller venter på test?
Hvis du er syg (uanset årsag), er en del af samme husstand som en person, der er testet positiv for COVID-19, eller selv venter på en COVID-19-test, skal du kontakte os hurtigst muligt. Vi giver ikke pengene retur, men du kan gratis få ændret navnet på din billet til en kollega eller ven.

Hvad sker der, hvis KOM21 må aflyses pga. corona?
Hvis vi, på baggrund af myndighedernes anbefalinger eller påbud, er nødsaget til at aflyse, vil samtlige billetindehavere få fuld refundering.

Hvor mange deltagere er der på KOM21?
For at leve op til de retningslinjer, der er for større forsamlinger til maj, har vi besluttet at nummerere billetterne – afhængigt af, hvornår de er købt. Hvis der kun må komme 100 med, så er det de 100 første, der købte billet, der kommer med – og resten vil selvfølgelig få det fulde beløb refunderet.

Hvordan sikrer I, at der ikke er kø ved f.eks. garderoben og toiletterne?
Vi indretter sammen med The Plant rummet på en måde, så der er mange indgange, udgange, hotspots og madboder, så vi undgår køer og flaskehalse. Vi sender information ud om alle foranstaltninger, når vi nærmer os og kender de specifikke retningslinjer, der er fra myndighederne på dagen for KOM21.

Kontakt

Tilmelding, betaling og praktik
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf: 26 36 27 83

Program
Patrick Mark Reimers
pmr@journalistforbundet.dk
Tlf.: 33 42 80 00

 

Venue

The Plant
Raffinaderivej 22
2300 København

Se kort

Arrangører

Billetter

Copyright @ KomKonference 2024