Talerne i 2023

Vi glæder os til at præsentere talere til KOM24. Her kan du se hvad der var på programmet på sidste KOM konference

 

 

Et samfund i konstant forandring 

Stabilitet er fortid. Det var rart, så længe det varede, men meget tyder på, at vi fremover bør indstille os på, at forandringer og kriser er the new normal. 

Og det stiller endnu engang krav til kommunikatørerne, ligesom det giver nye muligheder. I 2023 spiller en række globale kriser sammen med forandringer hos tech-giganterne og skiftende vilkår for kommunikation og information. Oftere og oftere står virksomheder og organisationer i situationer, hvor omverdenen kræver stillingtagen til både etiske dilemmaer og skandaler i bagagen samt problematikker som klimaforandringer, krig og globale produktionsvilkår. 

Det sætter kommunikatørernes arbejde på spidsen. De skal kunne kommunikere hurtigt og klart, mens begivenhederne udfolder sig. De skal kunne rådgive ledere midt i stormen af forandringer. Og de skal kunne vurdere nye tech-platformes muligheder og legitimitet med kortere og kortere frekvens. 

På KOM23 sætter vi spotlight på aktuelle cases, der inspirerer til dette arbejde. Vi sætter emner til debat og interviewer dem, som står midt i arbejdet med kommunikation i en masse forskellige former. 

Kontakt

Kontakt Anna Beck Laulund,
hvis du har input til programmet.

Foto: Kforum

Anna Beck Laulund

Programansvarlig

annab@kforum.dk
Tlf: 26 72 30 07

Kontakt

Tilmelding, betaling og praktik
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf: 26 36 27 83

Program:
Anna Beck Laulund
annab@kforum.dk
Tlf.: 26 72 30 07

 

Venue

The Plant
Raffinaderivej 22
2300 København

Se kort

Arrangører

Billetter

Copyright @ KomKonference 2023